• EN

  • SE

Om Albert

Historia

Alberts appar

EdTech-marknaden

Våra varumärken

Alberts appar

Genom Alberts appar får barn mellan 3 och 16 år tillgång till digital och individualiserad läxläsning i hemmet och som en av få aktörer i Europa erbjuder vi innehåll anpassat efter varje marknads läroplaner.

För yngre barn mellan 3 och 9 år finns ämnena Matematik (Albert Junior), läsa och skriva (Albert ABC) samt programmering (Albert Code) tillgängligt i dagsläget, och för äldre barn mellan 10 och 16 år finns ämnena Matematik (Albert 10-16) och Geografi (Albert Geo). Apparna fungerar i alla enheter och går att ladda ned via Alberts hemsida för respektive marknad, App Store och Google Play. Apparna tillhandahålls genom månadsprenumerationer där familjer kan välja mellan tre medlemsprogram: BASIC, STANDARD och PLUS.

På Albert arbetar vi ständigt med att bredda och utveckla vårt produkterbjudande och under 2022 kommer ännu fler ämnen att bli tillgängliga. I arbetet mot vår vision att ge alla barn en läroupplevelse som passar just dem, strävar vi också efter ett likvärdigt erbjudande på alla våra marknader och för samtliga ålderskategorier.